-22%
,

FUEGO PN2500

Fuego

  • Панелна греалка
  • Моќност:2500W
  • Термостат
  • IP24 заштита
  • Димензии:94x12x50cm

1.990 ден 2.550 ден

Бренд

Моќност

2500W

Панелна греалка
Моќност:2500W
Термостат
IP24 заштита
Димензии:94x12x50cm