-40%
,

FUEGO PTC 2000

Fuego

 

 • Моќност:2000W
 • 2 степени на загревање
 • Заштита од прегревање
 • Термостат
 • PTC греач

1.490 ден 2.490 ден

 • Тајфун
 • Моќност:2000W
 • 2 степени на загревање
 • Заштита од прегревање
 • Термостат
 • PTC греач
Бренд

Моќност

3000W

 • Тајфун
 • Моќност:3000W
 • 2 степени на загревање
 • Заштита од прегревање
 • Термостат
 • PTC греач
 • Не лизгачки држачи