-19%
, ,

FUEGO PTC 3000 R

Fuego

 • Греалка тајфун
  Моќност 3000 W
 • Регулација: 1500/3000W
 • Термостат
 • Заштита од прегревање
 • Керамички греач

2.590 ден 3.190 ден

Бренд

Моќност

3000W

 • Греалка тајфун
 • Моќност 3000 W
 • Регулација: 1500/3000W
 • ТермостатЗаштита од прегревање
 • Керамички греач