-17%
,

FUEGO PTC 3000

Fuego

 • Тајфун
 • Моќност:3000W
 • 2 степени на загревање
 • Заштита од прегревање
 • Термостат
 • PTC греач
 • Не лизгачки држачи

2.490 ден 2.990 ден

Бренд

Моќност

3000W

 • Тајфун
 • Моќност:3000W
 • 2 степени на загревање
 • Заштита од прегревање
 • Термостат
 • PTC греач
 • Не лизгачки држачи