, ,

FUEGO RAP014T

Fuego

 • Наклонет ѕиден носач
 • Материјал: ладно валани челик
 • Навалување: -15/+15 степени
 • Универзален монтиран модел
 • Макс дупка: 600 × 400mm
 • Држач за ТВ, големина: 32”-70”
 • TV на ѕид: 280-400mm
 • Максимална тежина: 45kgs/99lbs

590 ден

FUEGO RAP014T
 • Наклонет ѕиден носач
 • Материјал: ладно валани челик
 • Навалување: -15/+15 степени
 • Универзален монтиран модел
 • Макс дупка: 600 × 400mm
 • Држач за ТВ, големина: 32”-70”
 • TV на ѕид: 280-400mm
 • Максимална тежина: 45kgs/99lbs
Бренд