-19%
,

FUEGO RFC-1351 5in1

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Одвојен чешел за различна должина на сечење
 • Должини за подстрижување од 3 mm до 12 mm
 • Лесен за чистење
 • LCD дисплеј
 • Индикатор
 • Полнење:8h
 • Работи:45 мин
 • USB кабел,четка за чистење
 • AC-адаптер инпут 3V 600mA
 • Напон:100-240V – 50/60Hz

1.120 ден 1.390 ден

Нема на залиха

 • Одвојен чешел за различна должина на сечење
 • Должини за подстрижување од 3 mm до 12 mm
 • Лесен за чистење
 • LCD дисплеј
 • Индикатор
 • Полнење:8h
 • Работи:45 мин
 • USB кабел,четка за чистење
 • AC-адаптер инпут 3V 600mA
 • Напон:100-240V – 50/60Hz
Бренд