-8%
, ,

FUEGO RFFGHOMB 51 SW


  • Нето капацитет: 40 L
  • Димензии: 44x47x51cm
  • Eнергетска класа : A+

5.490 ден 5.990 ден

  • Енергетска класа: А+
  • Нето капацитет:40L
  • Механичка контрола
  • Реверзибилна врата
  • Ниво на бучава:39dB
  • Димензии:44x47x51cm
Енергетска ефикасност

A+

Висина на фрижидер

до 85cm