,

FUEGO SBW18S34

Fuego
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:1500W
  • Капацитет:1,8L
  • On/Off индикатор
  • 360º база
  • Автоматско исклучување

990 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

1500W

  • Моќност:1500W
  • Капацитет:1,8L
  • On/Off индикатор
  • 360º база
  • Автоматско исклучување