,

FUEGO TA-2216

Fuego

 • Напон:110-240V 50 / 60Hz 45W
 • PTC – Елемент за греење
 • Алуминиумска плоча со керамика
 • LCD дигитален дисплеј – контрола на температура
 • Индикатор вклучување / исклучување
 • 360 степени вртежен кабел

1.290 ден

 • Напон:110-240V 50 / 60Hz 45W
 • PTC – Елемент за греење
 • Алуминиумска плоча со керамика
 • LCD дигитален дисплеј – контрола на температура
 • Индикатор вклучување / исклучување
 • 360 степени вртежен кабел
Бренд

Боја

Црна