, ,

FUEGO WHL-801

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:1500W
 • Резервоар на вода:550 ml
 • Чисти и дезинфицира на пареа од 110
 • степени Должина на кабел:3m
 • 10 фукнции

3.590 ден

Нема на залиха

 • Стик правосмукалка на пареа
 • Моќност:1500W
 • Резервоар на вода:550 ml
 • Чисти и дезинфицира на пареа од 110 степени
 • Должина на кабел:3m
 • 10 фукнции
Бренд