-13%
, ,

GORENJE VC2221PSBKR

Gorenje

  • Максимална моќност на моторот: 2200 W
  • Моќ на всисување: 420 W
  • вреќичката: 3 l
  • кабел: 5,0 m

5.290 ден 6.090 ден

Бренд

Моќност

2200W

Боја

Црвена, Црна

тип на правосмукалка

Максимална моќност на моторот: 2.200 W
Моќ на всисување: 420 W
Со вреќичка
За суво чистење
Број на додатоци: 1
Универзална четка
Проток на воздух: 41 L/s
Волумен на вреќичката: 3 l
Тип на цевка: Телескопска
Дијаметар на цевката: 32 mm
Должина на телескопската цевка: 800 cm
Материјал на цевката: Метал
1 Хепа филтер
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Лизгачко копче за регулирање на силата на моторот
SoftStart тивко палење на моторот
Хартиени вреќи за прашина: 1
Број на текстилни вреќички: 1
Додатоци: 1
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 14 m
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевкатаБрој на тркала: 3
Гумирани тркалца
Боја: Црна
Должина на приклучен кабел: 500.0.0 m
Бучност: 83 dB(A)re1pW
Максимална моќност на моторот: 2.200 W
Димензии (ШxВxД): 44 × 30..50 × 24..50 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 50 × 36..50 × 29 cm
Нето тежина на апаратот: 49 kg
Бруто тежина на апаратот: 75 kg
Приклучна моќ: 2.000 W