, ,

GORENJE SVC144FBK

Gorenje

Димензии (ШxВxД): 26 × 118 × 17 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 34,2 × 63 × 16 cm
Нето тежина на апаратот: 3 kg
Бруто тежина на апаратот: 4,3 kg

8.490 ден

Безжична употреба
Трајност на батеријата: 38 мин.
Број на додатоци: 2
Моторизирана папуча
Проток на воздух: 11,5 L/s
Волумен на садот за прашина: 0,6 l
Хепа филтер
Време на полнење: 6 h
Индикатор за наполнета батерија
2 во 1
Рачно
SoftStart тивко палење на моторот
Додатоци: 2
LED Осветлување
Гумирани тркалца
Боја: Црна
Бучност: 78 dB(A)re1pW
Номинална моќност: 14,4 V
Сенаменска правосмукалка
Потрошувачка на енергија и мерења на ефикасност
Димензии (ШxВxД): 26 × 118 × 17 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 34,2 × 63 × 16 cm
Нето тежина на апаратот: 3 kg
Бруто тежина на апаратот: 4,3 kg

Моќност

95W

Бренд

Боја

Црна