-9%
, ,

GORENJE NRK619EAXL4WD

Gorenje

 • No Frost
 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:300 L
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:595mm 1860mm

29.990 ден 32.990 ден

 • Комбиниран фрижидер
 • Енергетска класа: A++,
 • Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
 • Вкупен нето капацитет: 302 l,
 • Начин на поставување: Самостоен,
 • Боја на апаратот сива
 • Ширина: 595mm, Висина: 1860 mm

Ефикасност

 • Вкупен нето капацитет:300 l
 • Вкупен бруто капацитет:323 l
 • Волумен на разладниот дел: нето:207 l
 • Волумен на разладниот дел: бруто:215 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: нето:93 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто:108 l
 • Капацитет на замрзнување (24h):9 kg
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h:0.617 kWh
 • Издржливост при прекин на електрична енергија:16 h
 • Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство:225kWh

Управување

 • ЛЕД дисплеј
 • Начин на управување: Електронско управување позади вратата
 • Индикатор за отворена врата: Аларм за отворена врата
 • Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал
 • Премногу висока температура во делот за замрзнување: Гласовен аларм и бело светло
 • Одмрзнување: Автоматски
 • Одмрзнување на зaмрзнувачот: Автоматски

Карактеристики

 • Брзо ладење
 • ЛЕД дисплеј
 • Електронско управување на врата
 • Senso tech прекинувач
 • Автоматско одмрзнување

Опрема во фрижидерскиот дел

Полица за шишиња на вратата :Сад за шишиња со држач

 • Диспанзер за ледна вода
 • Полици на вратата на ладилникот 2 полици на вратата
  Фиока за зеленчук 1 фиока за зеленчук
 • Осветлување на фрижидерот:ЛЕД осветлување на кровот
 • Број на стаклени полици:2 pcs
 • Стаклена(и) полица(и):4 pcs
 • Convert FreshZone

Опрема во замрзнувачкиот дел

 • Простор за замрзнување:3  фиоки
 • Стаклена(и) полица(и):2 pcs

Технички податоци

 • Ширина :59 cm
 • Бучност: 39 dB(A)
 • Број на компресори: 1 kомпресор
 • Разладувачка течност: R600A
 • Тип на монтажа: Дозволено
 • Број на независни системи за ладење:1
 • Ширина :595 mm
 • Висина:1860 mm
 • Длабочина: 590mm
 • Бруто тежина на апаратот: 69 kg
 • Нето тежина на апаратот: 60 kg
 • Ширина на спакуван производ: 645 mm
 • Висина на спакуван производ: 1935 mm
 • Длабочина на спакуван производ:628 mm
 • Приклучна моќ : 220-240 V
 • Фреквенција :50 Hz
Бренд

Ширина

59 sm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A++