-23%
, ,

GORENJE ECT 843 BX

Gorenje

 • Стаклокерамичка контрола
 • 4+2 Грејни зони
 • Контрола на допир

16.990 ден 21.990 ден

 • Црна
 • Рамка на плочата
 • Контрола на допир (TouchControl)
 • Тајмер
 • Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
 • Одржување на топлина
 • FishZone
 • 4 HiLight зони за готвење лево напред: Круг 12/21 cm, 0.8/2.2 kW, десно
 • напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW, лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm,
 • 1.2 kW, десно назад: Дијаметар 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW
 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Заштита од деца
 • Димензии (ШxВxД): 80 × 5,7 × 52,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 88 × 14 × 58 cm
 • Мерки за вградување: 75 × 6,7 × 49 cm
 • Нето тежина на апаратот: 10,6 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 12,8 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
 • Приклучна моќ: 7.000 W
Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча