GORENJE MO20E2BH

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Волумен: 20 l
 • Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
 • Максимална моќност на микробрановата: 800 W
 • Јачина на инфра грејачот (грил): 1.000 W

6.166 ден

 • Боја: Црна
 • Лакирана
 • Врата: Стакло
 • Материјал на челната плоча: Пластика
 • Начин на отварање на вратата: Рачка
 • Отвoрање на врата: Лево
 • Волумен: 20 l
 • Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
 • Максимална моќност на микробрановата: 800 W
 • Јачина на инфра грејачот (грил): 1.000 W
 • Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна
 • технологија (HVT)
 • Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
 • Механичко управување
 • Звучен сигнал: Без можност за исклучување
 • Часовен опсег (min): 35 min
 • Начини на загревање:
 • Број на комбинирани опции на загревање: 3
 • Број на програми со грил: 1
 • Комбинирано греење: Микробранови + грил
 • Временско
 • AquaClean функција
 • Сигурносен прекинувач
 • Ротирачка стаклена чинија
 • Димензија на ротирачката чинија: 25,5 cm
 • Начин на загревање: Инфра
 • Димензии (ШxВxД): 45,5 × 26,1 × 35,3 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 49,5 × 28,6 × 38 cm
 • Нето тежина на апаратот: 10,3 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 11,4 kg
 • Приклучна моќ: 1.100 W
Категорија:
Бренд

Боја

Црна