-20%
,

GORENJE · GE 5A21 WH

Gorenje

 • Енергетска класа: А
 • Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
 • Боја: Бела боја
 • Боја на рачката: Бела
 • Врата: Стакло
 • Материјал на поклопецот: Стакло
 • Класична шарка на вратата
 • Употреблив волумен на рерната: 68 l

13.990 ден 17.490 ден

 • Енергетска класа: А
 • Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
 • Боја: Бела боја
 • Боја на рачката: Бела
 • Врата: Стакло
 • Материјал на поклопецот: Стакло
 • Класична шарка на вратата
 • Употреблив волумен на рерната: 68 l
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.260 cm²
 • HomeMade облик на рерната
 • Совршен грил (PerfectGrill)
 • Облик на копчињата: Ергономски копчиња
 • Електрична плоча за готвење
 • 1 експрес рингла + 2 стандардни големи рингли + 1 стандардна мала
 • рингла лево напред: Експрес рингла 18 cm, 2 kW, десно напред:
 • Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW, лево назад: Нормална рингла 14.5 cm,
 • 1 kW, десно назад: Ø 18 cm, 1.5 kW
 • Конвенционална рерна – 68 l
 • Начини на загревање:
 • Осветлување на рерната: Осветлување
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • Водилки на извлекување
 • Чистење со AquaClean функција
 • Силвермат-емајл (SilverMatte)
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,8 kWh (конвенционална)
 • Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59,4 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 57,6 × 95,2 × 71,8 cm
 • Нето тежина на апаратот: 38,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 41,7 kg
 • Приклучна моќ: 8.300 W
Бренд

Тип на плоча

електрична плоча

Ширина

50cm