-17%
, ,

Gorenje NRR9185EAXL

Gorenje

 • Нето капацитет: 547L(356L/191L)
 • Димензии: 91,5×178,6×67 cm
 • Енергетска класа: A++

39.990 ден 47.990 ден

 • Енергетска класа: A++
 • Боја: Сива металик
 • Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на
 • вратата
 • Ногарки: 4
 • Прилагодливи ногарки: 2
 • Климатска класа: SN, N, ST
 • Број на ѕвездички: ****
 • Инвертер мотор
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 591 / 547 l
 • Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 368 / 356 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 223 / 191 l
 • Капацитет на замрзнување: 14 kg/24h
 • Издржливост при прекин на електрична енергија: 8 h
 • Електронско управување (SensoTech)
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • Аларм за отворена врата
 • Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот
 • дел: бел сигнал
 • NoFrost Plus
 • Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во ладилникот
 • ConvertActive: Можност за конвертирање на замрзнувачот во ладилник
 • Ледомат: Twist ледомат
 • Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
 • Штедлива програма (EcoMode)
 • ЛЕД осветлување
 • 4 стаклени полици
 • Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата
 • Фиока за зеленчук: 2 фиоки за овошје
 • 2 сада за јајца (12×)
 • Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување
 • Простор за замрзнување: 2 фиоки
 • Полици на врата на замрзнувачот: 3
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,92 kWh
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 336 kWh
 • Бучност: 38 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 91,5 × 178,6 × 67 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 98,5 × 186,5 × 76,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 85,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 93,5 kg
 • Приклучна моќ: 140 W
 • Осигурувач: 10 A

 

Бренд

Ширина

92cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A++