, , ,

GORENJE SVC252GFA

Gorenje

 • Нето тежина на апаратот: 2,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 4,5 kg
 • Приклучна моќ: 140 W

9.990 ден

 • G FORCE FREE
 • Моќ на всисување: 22 W
 • Пластичен сад
 • Безжична употреба
 • Број на батерии: 7
 • Број на додатоци: 2
 • Моторизирана папуча
 • Проток на воздух: 11,5 L/s
 • Волумен на садот за прашина: 0,5 l
 • Хепа филтер
 • Контролно светло за полнење на батерија
 • Време на полнење: 6 h
 • Индикатор за наполнета батерија
 • Отстранлива батерија
  2 во 1
 • Управувачка локација: Управување на рачката
 • Рачно
 • SoftStart тивко палење на моторот
 • Индикатор за празнење на садот за прашина
 • Додатоци: 2
 • LED Осветлување
 • Исправено
 • Број на тркала: 4
 • Гумирани тркалца
 • Четка
 • Додаток
 • За суво чистење
 • Бучност: 75,2 dB(A)re1pW
 • Номинална моќност: 25,2 V
 • Максимална моќност на моторот: 161 W
 • Сенаменска правосмукалка
 • Потрошувачка на енергија и мерења на ефикасност
 • Димензии (ШxВxД): 26 × 118 × 17 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 28 × 74,8 × 17,2 cm
 • Нето тежина на апаратот: 2,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 4,5 kg
 • Приклучна моќ: 140 W
Моќност

161 w

Бренд

Боја

Сива