,

GORENJE BM1400E

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Дводелен сад за печење
 • Број на садови за печење леб: 2
 • Избор на големина на лебот: 1.000 – 1.400 g
 • Контролно стакло
 • Број на oднапред дефинирани програми: 12

8.490 ден

Нема на залиха

 • Дводелен сад за печење
 • Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи
 • Број на садови за печење леб: 2
 • Број на спатули: 2
 • Нелеплив слој
 • Големина на лебот: 2
 • Избор на големина на лебот: 1.000 – 1.400 g
 • Контролно стакло
 • Број на oднапред дефинирани програми: 12
 • Програма за растење на тестото
 • Осветлена внатрешност
 • Звучен сигнал
 • Функција за одржување на топлината
 • Продолжено печење и по прекин на електрична енергија
 • Копче за вклучување
 • Регулација на запеченоста на кората
 • Информативен екран: LCD дисплеј
 • Син индикатор
 • Автоматска подготовка на тесто
 • Програм за брзо печење
 • Програма за џем
 • Сад за мерење
 • Лажичка за дозирање
 • Гумена подлога на садот за поголема стабилност
 • Книга со рецепти
 • Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
 • Куќиште: Пластика + метал
 • Моќност на грејачот: 815 W
 • Должина на приклучен кабел: 1,0 m
 • Димензии (ШxВxД): 40 × 27 × 30,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,4 × 35,8 × 32,6 cm
 • Нето тежина на апаратот: 8,8 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 11,2 kg
Бренд