-11%
, ,

GORENJE GI 6401 BSC

Gorenje

 • Брусен раб на плочата
 • Контрола на допир (TouchControl)
 • Тајмер

15.990 ден 17.990 ден

 • Брусен раб на плочата
 • Контрола на допир (TouchControl)
 • Тајмер
 • 4 индукциски зони за готвење лево напред: Круг 18 cm, 1.5/2 kW, десно
  напред: Круг 23 cm, 1.5/2 kW, лево назад: Круг 18 cm, 1.5/2 kW, десно
  назад: Круг 14.5 cm, 1.2/1.6 kW
 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Заштита од деца
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 16 × 57,5 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,2 × 7 × 49cm
 • Нето тежина на апаратот: 7,8 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 8,3 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
 • Приклучна моќ: 7.200 W
Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча