,

GORENJE MC6MBK

Gorenje

Моќност на грејачот: 1.000 W
Волумен: 6 l
Програми за готвење: 15
Звучен сигнал
Брзо готвење
Готвење под притисок
Одржување на температурата
Капак кој се отстранува
Лесно чистење
Електронско
Регулирање на времето на готвење
Одложен старт
Додаток за готвење на пареа
Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
Куќиште: Пластика + метал
Моќност на грејачот: 1.000 W
Димензии (ШxВxД): 33 × 32 × 31 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 32 × 35,4 × 32 cm
Нето тежина на апаратот: 5,8 kg

6.990 ден

Мултифункционален готвач
Моќност на грејачот: 1.000 W
Волумен: 6 l
Програми за готвење: 15
Звучен сигнал
Брзо готвење
Готвење под притисок
Одржување на температурата
Капак кој се отстранува
Лесно чистење
Електронско
Регулирање на времето на готвење
Одложен старт
Додаток за готвење на пареа
Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
Куќиште: Пластика + метал
Моќност на грејачот: 1.000 W
Димензии (ШxВxД): 33 × 32 × 31 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 32 × 35,4 × 32 cm
Нето тежина на апаратот: 5,8 kg

Бренд

Моќност на грејачот: 1.000 W
Волумен: 6 l
Програми за готвење: 15
Звучен сигнал
Брзо готвење
Готвење под притисок
Одржување на температурата
Капак кој се отстранува
Лесно чистење
Електронско
Регулирање на времето на готвење
Одложен старт
Додаток за готвење на пареа
Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
Куќиште: Пластика + метал
Моќност на грејачот: 1.000 W
Димензии (ШxВxД): 33 × 32 × 31 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 32 × 35,4 × 32 cm
Нето тежина на апаратот: 5,8 kg