,

GORENJE EC6111WG

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Eнергетска класа:А
  • Капацитет на рерната:65L

20.990 ден

Тип на апарат
Електричен шпорет
Линија
Essential линија
Енергетска класа
A
Боја
Бела
Тип на плоча
Стаклокерамичка плоча
Материјал на управувачката плоча
Лакиран метал
Врата
Стаклена контролна плоча
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
Не
Матерјал на внатрешноста на рерната
SilverMatte
Шарка на вратата
Класична шарка на вратата
Иновативен внатрешен изглед на рерната дизајниран според традиционалните фурни на дрва (HomeMade облик)
Да

Ефикасност

Употреблив волумен на рерната
65 l
Тип на рерната
Конвенционална
Максимална површина на тавата за печење
1316 cm²

Управување

Облик на копчињата
Ергономски копчиња
Направа за палење на плин
Не

Површина за готвење

Зона за готвење напред лево
Highlight стандард
Ø лево напред (mm)
210
Моќност на зоната за готвење лево напред
2100 W
Зона за готвење десно напред
Highlight стандард
Ø десно напред (mm)
145
Моќност на зоната за готвење десно напред
1200 W
Зона за готвење лево назад
Highlight стандард
Ø лево назад (mm)
145
Моќност на зоната за готвење лево назад
1200 W
Зона за готвење десно назад
Highlight стандард
Ø десно назад (mm)
180
Моќност на зоната за готвење десно назад
1700 W

Начини на загревање

Начини на загревање
Долен и горен грејач
Начини на загревање
Долен грејач
Начини на загревање
Горен грејач
Начини на загревање
Чистење со AquaClean функција

Карактеристики

Осветлување на рерната
Назад
Рамна површина на вратата од рерната
Не
Горен грејач
Не

Опрема

Водилки за тави
Водилки на извлекување
Скара со мотор
Не
Плехови
Длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
1 pcs
Филтер за маснотии
Не

Сигурност

Врата
Двојно застаклена компактна врата со еден температурен дефлектор
Температура на вратата на рерната
Compact Door
Сигнализација на преостаната топлина
Да
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Да

Технички податоци

Потрошувачка на енергија
0.78 kWh
Приклучна моќ
8.4 kW
Ширина
600 mm
Висина
850 mm
Длабочина
600 mm
Ширина на спакуван производ
676 mm
Висина на спакуван производ
960 mm
Длабочина на спакуван производ
719 mm
Бруто тежина на апаратот
45.3 kg
Нето тежина на апаратот
40.3 kg
Приклучна моќ
220-240 V
Бренд

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Ширина

60cm