, ,

GORENJE SVC216FGD

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Димензии (ШxВxД): 26 × 118 × 17 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 34,2 × 63 × 16 cm
 • Нето тежина на апаратот: 2,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 4,5 kg
 • Приклучна моќ: 125 W

7.990 ден

 • Пластичен сад
 • Безжична употреба
 • Трајност на батеријата: 60 мин.
 • Број на додатоци: 2
 • Моторизирана папуча
 • Проток на воздух: 12 L/s
 • Хепа филтер
 • Контролно светло за полнење на батерија
 • Време на полнење: 6 h
 • Индикатор за наполнета батерија
 • 2 во 1
 • Управувачка локација: Контрола на апаратот
 • Рачно
 • SoftStart тивко палење на моторот
 • Додатоци: 2
 • LED Осветлување
 • Број на тркала: 4
 • Гумирани тркалца
 • За суво чистење
 • Бучност: 78 dB(A)re1pW
 • Номинална моќност: 21,6 V
 • Димензии (ШxВxД): 26 × 118 × 17 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 34,2 × 63 × 16 cm
 • Нето тежина на апаратот: 2,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 4,5 kg
 • Приклучна моќ: 125 W
Моќност

172 W

Бренд

Боја

Бела