-9%
, ,

Gorenje BSA6737E15X

Gorenje

  • Енергетска класа: А
  • Боја: Инокс
  • Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

19.190 ден 20.990 ден

Essential линија
Енергетска класа: А
Боја: Инокс
Боја на рачката: Инокс
Материјал на управувачката плоча: Инокс
ECO Email (рерна и плехови)
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
Печење со пареа BigSpace – 77 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Употреблив волумен на рерната: 77 l
Максимална температура на рерната: 300 °C
Максимална површина на тавата за печење: 1.360 cm²
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Совршен грил (PerfectGril)
Електронско управување
Облик на копчињата: Push pull копчиња
IconLed
Начини на загревање:
Печење во чекори (STEPBake)
Здраво пржење на топол воздух (AirFry)
Печење на замрзнати продукти (FrozenBake)
GentleBake
Функција за пица
SoftOpen и GentleClose шарка на вратата
SuperSize
ExtraSteam помош при пареа
Истовремено печење на повеќе нивоа
Осветлување на рерната: Горе
1 длабока емајлирана тава за печење
1 емајлирана перфорирана тава за печење
Решетка на рерната
Телескопски водилки
Сад за вода: 0,13 l
Динамичен систем на ладење на рерната DC+
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Чистење со AquaClean функција
Каталитички филтер за вентилаторот
Eco Clean емајл (рерна и тави)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,82 kWh (Вентилаторска), 0,97

kWh (конвенционална)
Моќност на инфра грејачот: 2.300 W
Приклучна моќ-струја: 3,5 kW
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 62 × 66 × 67,5 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,4 × 59-60 ×55 cm
Нето тежина на апаратот: 28,8 kg

Бренд