, ,

Gorenje B501 LBW

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Моќност на моторот (max): 500 W
Број на брзини за лесно ракување: 2
AC мотор за сигурно работење

2.690 ден

Бренд

Моќност

500W

Моќност на моторот (max): 500 W
AC мотор за сигурно работење
Тивка работа (SilentPower)
Лесно чистење
Ефикасно четиристрано сечило
On/off копче и копче за регулирање на вртежите
Број на брзини за лесно ракување: 2
Пулсно работење за пократки циклуси на мешање
Едноставно отстранување на сечилот за безбедност и лесно чистење
Волумен на садот: 1,5 l
Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање
Сад за мерење кој овозможува едноставно следење на рецептите
Отворање на капакот
Складирање на кабелот
Вакумски ногарки за совршена стабилност
Долготраен пластичен сад за мешање
Сигурносен прекинувач за совршена безбедност
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Црна
Должина на приклучен кабел: 0,8 m
Димензии (ШxВxД): 18,5 × 41,5 × 17,2 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 19,3 × 44 × 19,3 cm
Нето тежина на апаратот: 2,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 2,6 kg
Приклучна моќ: 500 W