,

GORENJE B800ORAB

Gorenje

  • Моќност на моторот (max): 800 W
  • Број на брзини за лесно ракување: 3

4.590 ден

Бренд

Моќност

800 W

Моќност на моторот (max): 800 W
Лесно чистење
Оn/Off копче
Број на брзини за лесно ракување: 3
Пулсно работење за пократки циклуси на мешање
Волумен на садот: 15 l
Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање
Сад за мерење кој овозможува едноставно следење на рецептите
Отворање на капакот
Гумени ногарки за стабилност
Долготраен пластичен сад за мешање
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Куќиште: Пластичнo
Боја: Црна
Должина на приклучен кабел: 90.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 21 × 41..50 × 14 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 23 × 36..90 × 19 cm
Нето тежина на апаратот: 24 kg
Бруто тежина на апаратот: 29 kg
Приклучна моќ: 800 W
Гаранција: 24 месеци