, ,

GORENJE BHI611ES

Gorenje

 • Влечна сила 370 m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 53,4 × 20,8 × 30 cm
 • Механичко управување
 • Боја : Сива

6.790 ден

Бренд

Ширина

50cm

 • Интегриран кујнски аспиратор
  Издувно и проточно
  Енергетска класа: D
  Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло
  Боја на куќиште/декоративен оџак: Сива
  Енергетска класа на осветлувањето: C
  Енергетска класа на филтерот за маснотии: D
  Енергетска класа на проток на воздух: E
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 370 m³/h
  Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 140 m³/h
  Пречник на одводното црево: 120 cm
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
  290 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
  340 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
  370 m³/h
  Механичко управување
  Управување: Преклопник
  Број на степени на вентилаторот: 3
  Тип на осветлување: LED
  Копче за уклучување/исклучување на светлото
  Осветлување: 2
  Моќност на осветлување: 6 W
  Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии
  Јаглен филтер: 416912
  Филтер за маснотии кој се мие
  Број на мотори: 1
  Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW
  Висина: 208 mm
  Годишна потрошувачка на енергија: 707 kWh
  Димензии (ШxВxД): 53..40 × 20..80 × 30 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 58 × 24 × 32..40 cm
  Нето тежина на апаратот: 48 kg
  Бруто тежина на апаратот: 59 kg
  Приклучна моќ: 146 W