, ,

GORENJE BHI631AS

Gorenje

 • Влечна сила 580 m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 52,4 × 25,2 × 28,9 cm
 • Електронско управување
 • Боја : inox

11.490 ден

Бренд

Ширина

50cm

 • Интегриран кујнски аспиратор
  Издувно и проточно
  Енергетска класа: B
  Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло
  Боја на куќиште/декоративен оџак: Сива
  Енергетска класа на осветлувањето: A
  Енергетска класа на филтерот за маснотии: C
  Енергетска класа на проток на воздух: C
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 580 m³/h
  Пречник на одводното црево: 15 cm
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
  225 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
  580 m³/h
  Електронско управување
  Управување: Копче
  Број на степени на вентилаторот: 3
  Тип на осветлување: LED
  Копче за уклучување/исклучување на светлото
  Осветлување: 2
  Моќност на осветлување: 5 W
  Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии
  Јаглен филтер: 336821
  Број на филтри: 1
  Филтер за маснотии кој се мие
  Tип на мотор: Асинхрон мотор со кондензатор
  Број на мотори: 1
  Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW
  Висина: 252 mm
  Годишна потрошувачка на енергија: 75 kWh
  Димензии (ШxВxД): 52,4 × 25,2 × 28,9 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65,4 × 35,8 × 34,9 cm
  Нето тежина на апаратот: 5,2 kg
  Бруто тежина на апаратот: 6,4 kg