-5%
, ,

GORENJE Black Steam Set

Gorenje

 • Електрична рерна BOSX6737E06BG :
  • Енергетска класа: A,
  • IconLed,
  • Начин на поставување: Вграденa,
  • Ширина: 595 mm,
  • Висина: 595 mm
 • Стаклокерамичка плоча : ECT43X
  • Начин на поставување: Вграденa,
  • Ширина: 600 mm,
  • Висина: 54 mm

29.390 ден 30.990 ден

Електрична рерна · BOSX6737E06BG

 • Енергетска класа: А
 • Боја: Црна
 • Боја на рачката: Инокс
 • Материјал на управувачката плоча: Стакло
 • ECO Email (рерна и плехови)
 • Мултифункционална рерна (BigSpace) – 77 l Најголема употреблива
 • површина за печење (SiperSize)
 • Употреблив волумен на рерната: 77 l
 • Максимална температура на рерната: 300 °C
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.360 cm²
 • Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
 • HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
 • Совршен грил (PerfectGril)
 • Механичко управување
 • Облик на копчињата: Push pull копчиња
 • IconLed
 • Начини на загревање:
 • Здраво пржење на топол воздух (AirFry)
 • Печење на замрзнати продукти (FrozenBake)
 • GentleBake
 • Функција за пица
 • SoftOpen и GentleClose шарка на вратата
 • SuperSize
 • Осветлување на рерната: Горе
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • 1 плитка емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • Телескопски водилки на едно ниво со делумно извлекување
 • Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
 • Динамичен систем на ладење на рерната DC+
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Механичко заклучување на вратата
 • Чистење со AquaClean функција
 • Eco Clean емајл (рерна и тави)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,82 kWh (Вентилаторска), 0,97 kWh (конвенционална)
 • Моќност на инфра грејачот: 2.300 W
 • Приклучна моќ-струја: 3,5 kW
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 62 × 66 × 67,5 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,4 × 59-60 ×55 cm
 • Нето тежина на апаратот: 29 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 31 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија : 1 W
 • Приклучна моќ: 3.500 W

Стаклокерамичка плоча · ECT43X

 • Црна
 • Рамка на плочата
 • Контрола на допир (TouchControl)
 • Тајмер
 • Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
 • Одржување на топлина
 • FishZone
 • 4 HiLight зони за готвење лево напред: Круг 12/21 cm, 0.8/2.2 kW, десно
  напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW, лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW, десно назад: Дијаметар 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW
 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Заштита од деца
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 64 cm
 • Мерки за вградување: 56 × 7 × 49 cm
 • Нето тежина на апаратот: 7,7 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
 • Приклучна моќ: 7.000 W
Бренд