,

GORENJE BM1210BK

Gorenje

 • Моќност:800 W
 • Број на oднапред дефинирани програми: 12
 • Програма за леб без глутен

6.290 ден

Бренд

 • Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи
  Број на садови за печење леб: 1
  Број на спатули: 2
  Нелеплив слој
  Големина на лебот: 2
  Избор на големина на лебот: 900 – 1.200 g
  Контролно стакло
  Број на oднапред дефинирани програми: 12
  Програма за растење на тестото
  Звучен сигнал
  Функција за одржување на топлината
  Продолжено печење и по прекин на електрична енергија
  Копче за вклучување
  Регулација на запеченоста на кората
  LCD дисплеј
  Автоматска подготовка на тесто
  Програм за брзо печење
  Програма за џем
  Програма за леб без глутен
  Сад за мерење
  Лажичка за дозирање
  Гумена подлога на садот за поголема стабилност
  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
  Куќиште: Пластика + метал
  Моќност на грејачот: 800 W
  Должина на приклучен кабел: 1,2 m
  Димензии (ШxВxД): 26,2 × 27,8 × 42,5 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 30,5 × 34 × 47,5 cm
  Нето тежина на апаратот: 6,1 kg
  Бруто тежина на апаратот: 8,1 kg
  Приклучна моќ: 800 W