,

GORENJE BM1600WG

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:850 W
 • Број на oднапред дефинирани програми: 16
 • Програма за леб без глутен

6.490 ден

Нема на залиха

Бренд

 • Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи
  Број на садови за печење леб: 1
  Број на спатули: 2
  Нелеплив слој
  Големина на лебот: 3
  Избор на големина на лебот: 1.125 – 1.600 g
  Контролно стакло
  Број на oднапред дефинирани програми: 16
  Програма за растење на тестото
  Звучен сигнал
  Функција за одржување на топлината
  Продолжено печење и по прекин на електрична енергија
  Регулација на запеченоста на кората
  Син индикатор
  Автоматска подготовка на тесто
  Програм за брзо печење
  Програма за џем
  Програма за јогурт
  Програма за леб без глутен
  Сад за мерење
  Лажичка за дозирање
  Гумени ногарки за стабилност
  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
  Моќност на грејачот: 850 W
  Должина на приклучен кабел: 1,1 m
  Димензии (ШxВxД): 41 × 30,7 × 26,8 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 41,3 × 31 × 27,1 cm
  Нето тежина на апаратот: 7,2 kg
  Бруто тежина на апаратот: 7,7 kg
  Приклучна моќ: 850 W