-6%
, ,

GORENJE BM201AG1BG

Gorenje

 • Боја: Црна
 • Волумен: 20 l
 • Максимална моќност на микробрановата: 800 W
 • Јачина на инфра грејачот (грил): 1.000 W
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 38,8 × 34,4 cm

15.990 ден 16.990 ден

 • Боја: Црна
 • Рерна од не’рѓосувачки челик
 • Врата: Стакло
 • Материјал на челната плоча: Стакло
 • Начин на отварање на вратата: Копче
 • Отвoрање на врата: Лево
 • Волумен: 20 l
 • Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
 • Максимална моќност на микробрановата: 800 W
 • Број на инфра греjачи: 1
 • Јачина на инфра грејачот (грил): 1.000 W
 • Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)
 • Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
 • Електронско управување
 • Начин на управување: Копче, Команди на допир
 • Дисплеј за прикажување на времето
 • Паметно управување
 • Логичен избор
 • Можност за исклучување на екранот
 • Звучен сигнал: Можност за исклучување (Off option)
 • Часовен опсег (min): 95 min
 • Начини на загревање:
  Број на комбинирани опции на загревање: 2
  Број на програми со грил: 1
  Комбинирано греење: Микробранови + грил
  Брзо и автоматско одмрзнување (За време и тежина)
  AquaClean функција
  Автоматско мени
 • Број на меморирани програми: 15
 • Заклучување за заштита од деца
 • Сигурносен прекинувач
 • Ротирачка стаклена чинија
 • Димензија на ротирачката чинија: 24,5 cm
 • Ротирачка решетка за скара
 • Начин на загревање: Инфра
 • Бучност: 63 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 38,8 × 34,4 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65 × 44,6 × 40,5 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56,7-56,8 × 38-38 × 34 cm
 • Нето тежина на апаратот: 16 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 18 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
 • Приклучна моќ: 1.250 W
 • Осигурувач: 10 A
Бренд

Боја

Црна