,

GORENJE BM201EG1BG

Gorenje

 • Електронско управување
  Функција SmartDisplay
  Повеќе начини на готвење
  Волумен: 20 l

15.990 ден

Бренд

Боја

Црна

 • Боја: Инокс
  Рерна од не’рѓосувачки челик
  Врата: Стакло
  Материјал на челната плоча: Инокс
  Начин на отварање на вратата: Копче
  Отвoрање на врата: Лево
  Волумен: 20 l
  Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
  Максимална моќност на микробрановата: 800 W
  Јачина на инфра грејачот (грил): 1.000 W
  Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна
  технологија (HVT)
  Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
  Електронско управување
  Начин на управување: Копче, Копче
  Дисплеј за прикажување на времето
  Логичен избор
  Звучен сигнал: Без можност за исклучување
  Часовен опсег (min): 95 min
  Начини на загревање:
  Број на комбинирани опции на загревање: 2
  Број на програми со грил: 1
  Комбинирано греење: Микробранови + грил
  Брзо и автоматско одмрзнување (За време и тежина)
  AquaClean функција
  Заклучување за заштита од деца
  Сигурносен прекинувач
  Ротирачка стаклена чинија
  Димензија на ротирачката чинија: 24.5 cm
  Решетка за скара
  Начин на загревање: Кварцно
  Димензии (ШxВxД): 59..50 × 38..80 × 34..50 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65 × 44..50 × 40..40 cm
  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56..80-56..80 ×
  38-38 × 38 cm
  Нето тежина на апаратот: 14.5 kg
  Бруто тежина на апаратот: 16.5 kg
  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0.5 W
  Приклучна моќ: 1.250 W