, ,

GORENJE BM235SYW

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Волумен: 23 l
AquaClean функција
Комбинирано греење: Микробранови + грил

19.990 ден

 • Боја:бела
  Рерна од не’рѓосувачки челик
  Врата: Стакло
  Материјал на челната плоча: Стакло
  Начин на отварање на вратата: Копче
  Отвoрање на врата: Лево
  Волумен: 23 l
  Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
  Максимална моќност на микробрановата: 900 W
  Јачина на инфра грејачот (грил): 1.200 W
  Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна
  технологија (HVT)
  Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
  Електронско управување
  Начин на управување: Копче, Команди на допир
  Дисплеј за прикажување на времето
  Паметно управување
  Логичен избор
  Можност за исклучување на екранот
  Часовен опсег (min): 60 min
  Начини на загревање:
  Број на комбинирани опции на загревање: 2
  Број на програми со грил: 1
  Комбинирано греење: Микробранови + грил
  Функција одмрзнување според тежината
  AquaClean функција
  Број на меморирани програми: 9
  Дефиниран старт на готвење
  Заклучување за заштита од деца
  Сигурносен прекинувач
  Ротирачка стаклена чинија
  Димензија на ротирачката чинија: 31,5 cm
  Решетка за скара
  Начин на загревање: Кварцно
  Димензии (ШxВxД): 59,2 × 39 × 36,8 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65,7 × 46,2 × 44,2 cm
  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,6 × 36,5-38
  × 55 cm
  Нето тежина на апаратот: 18 kg
  Бруто тежина на апаратот: 20,1 kg
  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
  Приклучна моќ: 1.400 W
Бренд

 • Боја: Црна
  Рерна од не’рѓосувачки челик
  Врата: Стакло
  Материјал на челната плоча: Стакло
  Начин на отварање на вратата: Копче
  Отвoрање на врата: Лево
  Волумен: 23 l
  Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
  Максимална моќност на микробрановата: 900 W
  Јачина на инфра грејачот (грил): 1.200 W
  Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна
  технологија (HVT)
  Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
  Електронско управување
  Начин на управување: Копче, Команди на допир
  Дисплеј за прикажување на времето
  Паметно управување
  Логичен избор
  Можност за исклучување на екранот
  Часовен опсег (min): 60 min
  Начини на загревање:
  Број на комбинирани опции на загревање: 2
  Број на програми со грил: 1
  Комбинирано греење: Микробранови + грил
  Функција одмрзнување според тежината
  AquaClean функција
  Број на меморирани програми: 9
  Дефиниран старт на готвење
  Заклучување за заштита од деца
  Сигурносен прекинувач
  Ротирачка стаклена чинија
  Димензија на ротирачката чинија: 31,5 cm
  Решетка за скара
  Начин на загревање: Кварцно
  Димензии (ШxВxД): 59,2 × 39 × 36,8 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65,7 × 46,2 × 44,2 cm
  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,6 × 36,5-38
  × 55 cm
  Нето тежина на апаратот: 18 kg
  Бруто тежина на апаратот: 20,1 kg
  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
  Приклучна моќ: 1.400 W