,

GORENJE BM251SG2BG

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Боја: Црна
 • Рерна од не’рѓосувачки челик
 • Врата: Стакло
 • Материјал на челната плоча: Стакло
 • Начин на отварање на вратата: На допир
 • Волумен: 25 l

19.990 ден

 • Боја: Црна
 • Рерна од не’рѓосувачки челик
 • Врата: Стакло
 • Материјал на челната плоча: Стакло
 • Начин на отварање на вратата: На допир
 • Отвoрање на врата: Лево
 • Волумен: 25 l
 • Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
 • Максимална моќност на микробрановата: 900 W
 • Број на инфра греjачи: 1
 • Јачина на инфра грејачот (грил): 1.000 W
 • Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна
 • технологија (HVT)
 • Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
 • Електронско управување
 • Начин на управување: Команди на допир
 • Дисплеј за прикажување на времето
 • Паметно управување
 • Логичен избор
 • Можност за исклучување на екранот
 • Звучен сигнал: Можност за исклучување (Off option)
 • Часовен опсег (min): 95 min
 • Начини на загревање:
 • Број на комбинирани опции на загревање: 2
 • Број на програми со грил: 1
 • Комбинирано греење: Микробранови + грил
 • Брзо и автоматско одмрзнување (За време и тежина)
 • AquaClean функција
 • Автоматско мени
 • Број на меморирани програми: 15
 • Заклучување за заштита од деца
 • Сигурносен прекинувач
 • Ротирачка стаклена чинија
 • Димензија на ротирачката чинија: 31,5 cm
 • Ротирачка решетка за скара
 • Начин на загревање: Кварцно
 • Бучност: 63 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 38,8 × 40,1 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 68,4 × 56,6 × 48,4 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 38-38,2
  × 50 cm
 • Нето тежина на апаратот: 19,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 22 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
 • Приклучна моќ: 1.450 W
Бренд

Боја

Црна