-3%
, ,

GORENJE BO6717E03X

Gorenje

 • Енергетска класа :A
 • Боја :Инокс

14.490 ден 14.990 ден

 • МултисистемскаЛинија
 • Essential линија
 • Енергетска класа :A
 • Боја :Инокс
 • Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
 • ECO Email (рерна и плехови)
 • Класична шарка на вратата
 • HomeMade Plus облик на рерната

Ефикасност

 • Употреблив волумен на рерната:77 l
 • Максимална температура на рерната :300 °C
 • Максимална површина на тавата за печење :1360 cm²

Управување

 • Регулирање на температурата
 • Механичко управување
 • Облик на копчињата
 • Push pull копчиња

Начини на загревање

 • Брзо загревање (FastPreheat)
 • Горен и долен грејач со вентилатор
 • Голем инфра грејач со вентилатор
 • Печење на топол воздух (AirFry)
 • Кружен грејач со пареа
 • Долен и горен грејач со пареа
 • Голем инфра грејач
 • GentleBake
 • Функција за пица
 • Печење замрзнати јадења (FrozenBake)
 • Одмрзнување (Defrost)
 • Чистење со AquaClean функција
 • Oven light

Карактеристики

 • Осветлување на рерната
 • Рамна површина на вратата од рерната
 • Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
 • Совршен грил (PerfectGril)
 • ExtraSteam
 • SuperSize

Опрема

 • Водилки за тави
 • 1x жичани водилки
 • Плехови
 • Длабока емајлирана тава за печење
 • Плитка емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • 1 pcs

Сигурност

 • Двојно застаклена компактна врата со еден температурен дефлектор
 • Температура на вратата на рерната :Compact Door
 • Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
 • Вентилатор за ладење :Динамичко ладење на фурната – DC

Технички податоци

 • Потрошувачка на електрична енергија (Вентилаторска) :0.821 kWh
 • Приклучна моќ :3.5 kW
 • Ширина :595 mm
 • Висина :595 mm
 • Длабочина:564 mm
 • Ширина на просторот за монтажа макс. :564 mm
 • Ширина на просторот за монтажа мин. :560 mm
 • Висина на просторот за монтажа макс. :600 mm
 • Висина на просторот за монтажа мин. :590 mm
 • Длабочина на просторот за монтажа мин. :550 mm
 • Ширина на спакуван производ :620 mm
 • Висина на спакуван производ :660 mm
 • Длабочина на спакуван производ :675 mm
 • Бруто тежина на апаратот :30 kg
 • Нето тежина на апаратот :28 kg
 • Приклучна моќ :220-240 V
 • Фреквенција :50-60 Hz

 

Бренд