-10%
, ,

GORENJE BOS6727SYB

Gorenje

 • Енергетска класа: A
 • Боја: Црна
 • Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

19.900 ден 21.990 ден

 • Енергетска класа: А
 • Боја: Црна
 • Боја на рачката: Црна
 • Материјал на управувачката плоча: Стакло
 • ECO Email (рерна и плехови)
 • Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
 • Мултифункционална рерна (BigSpace) – 77 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
 • Употреблив волумен на рерната: 77 l
 • Максимална температура на рерната: 300 °C
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.360 cm²
 • Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
 • HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
 • Совршен грил (PerfectGril)
 • Облик на копчињата: Push pull копчиња
 • Механички тајмер
 • Начини на загревање:
  Здраво пржење на топол воздух (AirFry)
  GentleBake
  SoftOpen и GentleClose шарка на вратата
  SuperSize
  Истовремено печење на повеќе нивоа
  Осветлување на рерната: Горе
  Брзо загревање (FastPreheat)
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • 1 плитка емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • 1x жичани водилки
 • Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
 • Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Чистење со AquaClean функција
 • Eco Clean емајл (рерна и тави)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,82 kWh (Вентилаторска), 0,97 kWh (конвенционална)
 • Моќност на инфра грејачот: 2.300 W
 • Приклучна моќ-струја: 3,5 kW
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 62 × 66 × 67,5 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,4 × 59-60 × 55 cm
 • Нето тежина на апаратот: 28,4 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 30,4 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
 • Приклучна моќ: 3.500 W
Бренд