-5%
, ,

GORENJE BOS67371CLI

Gorenje

 • Енергетска класа: A
 • Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј
 • Начин на поставување: Вграден
 • Ширина: 595 mm
 • Висина: 595 mm

19.990 ден 20.990 ден

Технички карактеристики

Основни информации

Тип на апарат

Електрична рерна

Тип на рерната

Мултисистемска

Линија

Classic

Енергетска класа

A

Боја

Беж

Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)

Да

Матерјал на внатрешноста на рерната

ECO Email (рерна и плехови)

Шарка на вратата

Класична шарка на вратата

HomeMade Plus облик на рерната

Да

Ефикасност

Употреблив волумен на рерната

77 l

Максимална температура на рерната

300 °C

Максимална површина на тавата за печење

1360 cm²

Управување

Регулирање на температурата

Механичко управување

Тајмер

Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј

Облик на копчињата

Ергономски копчиња

Начини на загревање

 • Брзо загревање (FastPreheat)
 • Горен и долен грејач со вентилатор
 • Голем инфра грејач со вентилатор
 • Печење на топол воздух (AirFry)
 • Кружен грејач со пареа
 • Долен и горен грејач со пареа
 • Голем инфра грејач
 • GentleBake
 • Функција за пица
 • Печење замрзнати јадења (FrozenBake)
 • Одмрзнување (Defrost)
 • Чистење со AquaClean функција
 • Oven light

Карактеристики

Осветлување на рерната

Горе

Рамна површина на вратата од рерната

Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

Горен грејач

Не

Совршен грил (PerfectGril)

Да

ExtraSteam

Да

SuperSize

Да

Gratin

Да

Опрема

Водилки за тави

1x жичани водилки

Плехови

Длабока емајлирана тава за печење
Плитка емајлирана тава за печење

Решетка на рерната

1 pcs

Сонда за месо (MeatProbe)

Не

Сигурност

Врата

Двојно застаклена компактна врата со еден температурен дефлектор

Температура на вратата на рерната

Compact Door

Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

Да

Вентилатор за ладење

Дополнително динамичко ладење на рерната DC+

Технички податоци

Потрошувачка на електрична енергија (Вентилаторска)

0.821 kWh

Приклучна моќ

3.5 kW

Ширина

595 mm

Висина

595 mm

Длабочина

564 mm

Ширина на просторот за монтажа макс.

564 mm

Ширина на просторот за монтажа мин.

560 mm

Висина на просторот за монтажа макс.

600 mm

Висина на просторот за монтажа мин.

590 mm

Длабочина на просторот за монтажа мин.

550 mm

Ширина на спакуван производ

620 mm

Висина на спакуван производ

660 mm

Длабочина на спакуван производ

675 mm

Бруто тежина на апаратот

30.6 kg

Нето тежина на апаратот

28.6 kg

Приклучна моќ

220-240 V

Фреквенција

50-60 Hz

Бренд

Линија: Classico
Енергетска класа: А
Боја: Слонова коска
Боја на рачката: Боја на рачката златна
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
ECO Email (рерна и плехови)
Мултифункционална рерна (BigSpace) – 77 l Најголема употреблива
површина за печење (SiperSize)
Употреблив волумен на рерната: 77 l
Максимална температура на рерната: 300 °C
Максимална површина на тавата за печење: 1.360 cm²
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Совршен грил (PerfectGril)
Механичко управување
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј
Начини на загревање:
Здраво пржење на топол воздух (AirFry)
Печење на замрзнати продукти (FrozenBake)
GentleBake
Функција за пица
Класична шарка на вратата
SuperSize
Осветлување на рерната: Горе
1 длабока емајлирана тава за печење
1 плитка емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
1x жичани водилки
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Динамичен систем на ладење на рерната DC+
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Чистење со AquaClean функција
Eco Clean емајл (рерна и тави)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,82 kWh (Вентилаторска), 0,97
kWh (конвенционална)
Моќност на инфра грејачот: 2.300 W
Приклучна моќ-струја: 3,5 kW
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 62 × 66 × 67,5 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,4 × 59-60 ×
55 cm
Нето тежина на апаратот: 28,3 kg
Бруто тежина на апаратот: 30,3 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
Приклучна моќ: 3.500 W
Код: 740235