-13%
, ,

GORENJE BOS6737E06B

Gorenje

  • Енергетска класа: А
  • Боја: црна
  • Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

16.490 ден 18.990 ден

Essential линија
Енергетска класа :A
Боја :Црна
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
Матерјал на внатрешноста на рерната :ECO Email (рерна и плехови)
Шарка на вратата :SoftOpen и GentleClose шарка на вратата
HomeMade Plus облик на рерната
Рамна површина на вратата од рерната
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
Совршен грил (PerfectGril)
ExtraSteam
SuperSize
Рерната :77 l
Максимална температура на рерната :300 °C
Максимална површина на тавата за печење:1360 cm²
Телескопски водилки на едно ниво со целосно извлекување
Плехови: Длабока емајлирана тава за печење,плитка емајлирана тава за печење
Механичко управување
Тајмер
IconLed
Облик на копчињата
Push pull копчиња
Двојно застаклена компактна врата со еден температурен дефлектор
Температура на вратата на рерната
Compact Door
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Сигурносно заклучување на вратата
Вентилатор за ладење
Дополнително динамичко ладење на рерната DC+
Начини на загревање :
Брзо загревање (FastPreheat)
Горен и долен грејач со вентилатор
Голем инфра грејач со вентилатор
Печење на топол воздух (AirFry)
Кружен грејач со пареа
Долен и горен грејач со пареа
Голем инфра грејач
GentleBake
Функција за пица
Печење замрзнати јадења (FrozenBake)
Одмрзнување (Defrost)
Чистење со AquaClean функција
Oven light
Потрошувачка на електрична енергија (Вентилаторска):0.821 kWh
Приклучна моќ:3.5 kW
Ширина:595 mm
Висина:595 mm
Длабочина:564 mm
Ширина на просторот за монтажа макс.:564 mm
Ширина на просторот за монтажа мин.:560 mm
Висина на просторот за монтажа макс.:600 mm
Висина на просторот за монтажа мин.:590 mm
Длабочина на просторот за монтажа мин.:550 mm
Ширина на спакуван производ:620 mm
Висина на спакуван производ:660 mm
Длабочина на спакуван производ:675 mm
Бруто тежина на апаратот:31 kg
Нето тежина на апаратот:29 kg
Приклучна моќ:220-240 V
Бренд