, ,

GORENJE BOS6747A01BG

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа :A+
 • Боја: Црна
 • Линија :Advanced линија
 • Матерјал на внатрешноста на рерната: ECO Email (рерна и плехови)
 • Шарка на вратата :SoftOpen и GentleClose шарка на вратата
 • HomeMade Plus облик на рерната

24.990 ден

 • Тип на апарат :Електрична рерна
 • Тип на рерната :Мултисистемска
 • Линија :Advanced линија
 • Енергетска класа :A+
 • Боја :Црна
 • Матерјал на внатрешноста на рерната: ECO Email (рерна и плехови)
 • Шарка на вратата :SoftOpen и GentleClose шарка на вратата
 • HomeMade Plus облик на рерната

Ефикасност

 • Употреблив волумен на рерната :77 l
 • Максимална температура на рерната :300 °C
 • Максимална површина на тавата за печење :1360 cm²

Управување

 • Тајмер: IconTouch
 • Облик на копчињата: Ергономски копчиња

Начини на загревање

 • Брзо загревање (FastPreheat)
 • Кружен грејач
 • Долен грејач со кружен грејач и вентилатор
 • Горен грејач со кружен грејач и вентилатор
 • Мал инфра грил со кружен грејач
 • TurboBake
 • Голем инфра грејач
 • Долен и горен грејач
 • LightBake
 • Горен и долен грејач со вентилатор
 • Голем инфра грејач со вентилатор
 • Голем инфра грејач со долен грејач
 • Мал инфра грил со долен грејач и вентилатор
 • Печење замрзнати јадења (FrozenBake)
 • Функција за пица
 • GentleBake
 • Печење на топол воздух (AirFry+)
 • Чистење со AquaClean функција
 • Одмрзнување (Defrost)
 • Повторно загревање (Reheating)
 • WarmPlate (одржување на топлина на садовите)
 • Sabbath режим

Карактеристики

 • Чекор по чекор (StepBake)
 • Осветлување на рерната :Горе и на страна
 • Рамна површина на вратата од рерната :Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
 • Истовремено печење на повеќе нивоа
 • Совршен грил (PerfectGril)
 • ExtraSteam
 • SuperSize
 • AutoBake

Опрема

 • Водилки за тави :Телескопски водилки на 2 нивоа со делумно извлекување
 • Плехови: Длабока емајлирана тава за печење ,Плитка емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната: 1 pcs

Сигурност

 • Врата: Тројно застаклена врата на рерната со еден дефлектор
 • Температура на вратата на рерната: CoolDoor
 • Вентилатор за ладење: Дополнително динамичко ладење на рерната DC+

Технички податоци

 • Потрошувачка на електрична енергија (Вентилаторска): 0.71 kWh
 • Приклучна моќ: 3.5 kW
 • Ширина: 595 mm
 • Висина :595 mm
 • Длабочина: 564 mm
 • Ширина на просторот за монтажа макс.: 564 mm
 • Ширина на просторот за монтажа мин.: 560 mm
 • Висина на просторот за монтажа макс.: 600 mm
 • Висина на просторот за монтажа мин.: 590 mm
 • Длабочина на просторот за монтажа мин.: 550 mm
 • Ширина на спакуван производ: 620 mm
 • Висина на спакуван производ: 660 mm
 • Длабочина на спакуван производ: 675 mm
 • Бруто тежина на апаратот: 33 kg
 • Нето тежина на апаратот: 31 kg
 • Приклучна моќ: 220-240V
Бренд