-23%
, ,

GORENJE BOS6747A01X

Gorenje

 • Енергетска класа :A+
 • Боја: Инокс

19.990 ден 25.990 ден

 • Тип на апарат : Електрична рерна
 • Тип на рерната : Мултисистемска
 • Линија : Advanced линија
 • Енергетска класа : A+
 • Боја : Инокс
 • Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
 • Матерјал на внатрешноста на рерната : ECO Email (рерна и плехови)
 • Шарка на вратата : SoftOpen и GentleClose шарка на вратата
 • HomeMade Plus облик на рерната

Ефикасност

 • Употреблив волумен на рерната : 77 l
 •  Максимална температура на рерната : 300 °C
 • Максимална површина на тавата за печење : 1360 cm²

Управување

 • Тајмер : IconTouch
 • Облик на копчињата : Ергономски копчиња

Начини на загревање

 • Брзо загревање (FastPreheat)
 • Кружен грејач
 • Долен грејач со кружен грејач и вентилатор
 • Горен грејач со кружен грејач и вентилатор
 • Мал инфра грил со кружен грејач
 • TurboBake
 • Голем инфра грејач
 • Долен и горен грејач
 • LightBake
 • Горен и долен грејач со вентилатор
 • Голем инфра грејач со вентилатор
 • Голем инфра грејач со долен грејач
 • Мал инфра грил со долен грејач и вентилатор
 • Печење замрзнати јадења (FrozenBake)
 • Функција за пица
 • GentleBake
 • Печење на топол воздух (AirFry+)
 • Чистење со AquaClean функција
 • Одмрзнување (Defrost)
 • Повторно загревање (Reheating)
 • WarmPlate (одржување на топлина на садовите)
 • Sabbath режим

Карактеристики

 • Чекор по чекор (StepBake)
 • Осветлување на рернатa :Горе и на страна
 • Рамна површина на вратата од рерната :Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
 • Истовремено печење на повеќе нивоа
 • Совршен грил (PerfectGril)
 • ExtraSteam
 • SuperSize
 • AutoBake

Опрема

 • Водилки за тави :Телескопски водилки на 2 нивоа со делумно извлекување
 • Плехови : Длабока емајлирана тава за печење ,Плитка емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната : 1 pcs

Сигурност

 • Врата : Тројно застаклена врата на рерната со еден дефлектор
 • Температура на вратата на рерната : CoolDoor
 • Вентилатор за ладење : Дополнително динамичко ладење на рерната DC+

Чистење

 • Каталитички : Каталитички филтер за вентилаторот

Технички податоци

 • Потрошувачка на електрична енергија (Вентилаторска) : 0.71 kWh
 • Приклучна моќ : 3.5 kW
 • Ширина : 595 mm
 • Висина : 595 mm
 • Длабочина : 564 mm
 • Ширина на просторот за монтажа макс. : 564 mm
 • Ширина на просторот за монтажа мин. : 560 mm
 • Висина на просторот за монтажа макс. : 600 mm
 • Висина на просторот за монтажа мин. : 590 mm
 • Длабочина на просторот за монтажа мин. :550 mm
 • Ширина на спакуван производ : 620 mm
 • Висина на спакуван производ : 660 mm
 • Длабочина на спакуван производ : 675 mm
 • Бруто тежина на апаратот : 31 kg
 • Нето тежина на апаратот : 29 kg
 • Приклучна моќ : 220-240 V
Бренд