-4%
, ,

GORENJE BOS6747A05DG

Gorenje

 • Енергетска класа :A+
 • Боја: Црна
 • Линија :Advanced линија
 • Мултифункционална рерна (BigSpace) – 77 l
 • Шарка на вратата :SoftOpen и GentleClose шарка на вратата
 • HomeMade Plus облик на рерната

25.990 ден 26.990 ден

 • Линија: Advanced линија
 • Енергетска класа: A+
 • Боја: Црна
 • Материјал на управувачката плоча: Стакло
 • ECO Email (рерна и плехови)
 • Мултифункционална рерна (BigSpace) – 77 l Најголема употреблива
 • површина за печење (SiperSize)
 • Употреблив волумен на рерната: 77 l
 • Максимална температура на рерната: 300 °C
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.360 cm²
 • Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
 • HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
 • Совршен грил (PerfectGril)
 • Облик на копчињата: Ергономски копчиња
 • IconTouch
 • Начини на загревање:
 • Печење во чекори (STEPBake)
 • Печење на замрзнати продукти (FrozenBake)
 • GentleBake
 • Функција за пица
 • SoftOpen и GentleClose шарка на вратата
 • SuperSize
 • AutoBake
 • Истовремено печење на повеќе нивоа
 • Осветлување на рерната: Горе и на страна
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • 1 плитка емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • Телескопски водилки
 • Динамичен систем на ладење на рерната DC+
 • Тројно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CoolDoor)
 • Чистење со AquaClean функција
 • Eco Clean емајл (рерна и тави)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,71 kWh (Вентилаторска), 0,97
 • kWh (конвенционална)
 • Моќност на инфра грејачот: 2.300 W
 • Приклучна моќ-струја: 3,5 kW
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 62 × 66 × 67,5 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,4 × 59-60 ×
 • 55 cm
 • Нето тежина на апаратот: 30,7 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 32,7 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
 • Приклучна моќ: 3.500 W
Бренд