-20%
,

GORENJE CJ40W

Gorenje

Моќност на моторот (max): 40 W
Волумен на садот за сок: 1 l
Лесно чистење

1.190 ден 1.490 ден

Бренд

Моќност

40W

Моќност на моторот (max): 40 W
Пластика
Мрежест филтер
Лесно чистење
Вклучување со притискање на копче
Реверзибилно работење (обратно движење)
Број на наставки за цедење: 2
Капак за заштита од прашина
Гумени ногарки за стабилност
Волумен на садот за сок: 1 l
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Бела боја
Моќност на моторот (max): 40 W
Димензии (ШxВxД): 16..50 × 21 × 16..50 cm
Нето тежина на апаратот: 9 kg
Бруто тежина на апаратот: 12 kg
Приклучна моќ: 40 W