-11%
, ,

GORENJE CT43SC

Gorenje

 • Брусен раб на плочата
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm

11.990 ден 13.490 ден

 • Брусен раб на плочата
 • Контрола на допир (TouchControl)
 • Тајмер
 • Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
 • Одржување на топлина
 • FishZone
 • 4 HiLight зони за готвење лево напред: Круг 12/21 cm, 0.8/2.2 kW, десно напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW, лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm,
 • 1.2 kW, десно назад: Дијаметар 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW
 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Заштита од деца
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 64 cm
 • Мерки за вградување: 56 × 7 × 49 cm
 • Нето тежина на апаратот: 7,7 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
 • Приклучна моќ: 7.000 W
Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча