-4%
, ,

GORENJE EC 642 CLI

Gorenje

  • Стаклокерамичка плотна
  • 3+1 Грејни зони
  • Механичка контрола

16.290 ден 16.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Слонова коска
Рамка на плочата
3 HiLight грејни зони + 1 HiLight двојна грејна зона лево напред: Круг
120/210 cm, 0,8/2,2 kW, десно напред: Круг (hi-light) 145 cm, 1,2 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 145 cm, 1,2 kW, десно назад: Круг (hi-light) 180
cm, 1,8 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Димензии (ШxВxД): 59..50 × 9..20 × 51 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71..50 × 14..50 × 64 cm
Мерки за вградување: 56 × 7 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 77 kg
Бруто тежина на апаратот: 82 kg
Приклучна моќ: 6.400 W