, ,

GORENJE ECT322BSC

Gorenje

 • Брусен раб на плочата
 • Контрола на допир (TouchControl)
 • Тајмер
 • Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
 • Одржување на топлина
 • 1 HiLight грејна зона + 1 HiLight дупла грејна зона

напред: Круг 12/18 cm, 0.7/1.7 kW,
назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW

 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Заштита од деца
 • Димензии (ШxВxД): 30 × 5,1 × 52 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44,5 × 16 × 62 cm
 • Мерки за вградување: 28,3 × 6,7 × 49 cm
 • Нето тежина на апаратот: 4,1 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 4,6 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
 • Приклучна моќ: 2.900 W

10.990 ден

Бренд

Ширина

30cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

 • Брусен раб на плочата
 • Контрола на допир (TouchControl)
 • Тајмер
 • Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
 • Одржување на топлина
 • 1 HiLight грејна зона + 1 HiLight дупла грејна зона

напред: Круг 12/18 cm, 0.7/1.7 kW,
назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW

 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Заштита од деца
 • Димензии (ШxВxД): 30 × 5,1 × 52 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44,5 × 16 × 62 cm
 • Мерки за вградување: 28,3 × 6,7 × 49 cm
 • Нето тежина на апаратот: 4,1 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 4,6 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
 • Приклучна моќ: 2.900 W