-20%
, ,

GORENJE ECT641BSC

Gorenje

  • Стаклокерамичка плотна
  • 4 Грејни зони
  • Контрола на допир

10.790 ден 13.490 ден

Основни информации

Тип на апарат
Стаклокерамичка плоча
Линија
Essential линија
Тип на плоча
Стаклокерамичка плоча
Материјал на рамката на плочата
Без рамка
Рабови на плочата
Брусен раб на плочата

Управување

Начин на управување -Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер

Површина за готвење

Зона за готвење напред лево
Hi-light грејач
Ø лево напред (mm)
210
Моќност на зоната за готвење лево напред
2300 W
Зона за готвење десно напред
Hi-light грејач
Ø десно напред (mm)
145
Моќност на зоната за готвење десно напред
1200 W
Зона за готвење лево назад
Hi-light грејач
Ø лево назад (mm)
145
Моќност на зоната за готвење лево назад
1200 W
Зона за готвење десно назад
Hi-light грејач
Ø десно назад (mm)
180
Моќност на зоната за готвење десно назад
1800 W

Карактеристики

StayWarm – одржување на топлина

Сигурност

Заклучување за заштита за деца
Не
Сигурносна заштита
Да
Заклучување за заштита од деца
Да

Технички податоци

Приклучна моќ
6.5 kW
Ширина
595 mm
Висина
54 mm
Длабочина
520 mm
Ширина на просторот за монтажа мин.
560 mm
Висина на просторот за монтажа мин.
70 mm
Длабочина на просторот за монтажа мин.
490 mm
Ширина на спакуван производ
715 mm
Висина на спакуван производ
105 mm
Длабочина на спакуван производ
640 mm
Бруто тежина на апаратот
8.2 kg
Нето тежина на апаратот
7.7 kg
Приклучна моќ
220-240 V
Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча