-10%
, ,

GORENJE ECT643BX

Gorenje

  • Рамка на плочата
  • Контрола на допир (TouchControl)
  • Тајмер
  • Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
  • Одржување на топлина

13.990 ден 15.490 ден

Црна
Рамка на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
Одржување на топлина
4 HiLight зони за готвење лево напред: Круг 120/210 cm, 0,8/2,2 kW,
десно напред: Круг (hi-light) 145 cm, 1,2 kW, лево назад: Круг (hi-light)
145 cm, 1,2 kW, десно назад: Дијаметар 170×265 cm, 1,5/2,4 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 60 × 5..40 × 52..50 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71..50 × 14..50 × 64 cm
Мерки за вградување: 56 × 7 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 77 kg
Бруто тежина на апаратот: 82 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 5 W
Приклучна моќ: 7.000 W

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча