, ,

GORENJE ECT643SYB

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Брусен раб на плочата
  • Контрола на допир (TouchControl)
  • Тајмер
  • Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење

17.490 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Црна
Брусен раб на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
Одржување на топлина
FishZone
4 HiLight зони за готвење
лево напред: Круг 12/21 cm, 0.8/2.2 kW,
десно напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
десно назад: Дијаметар 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 64 cm
Мерки за вградување: 56 × 7 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 7,7 kg
Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
Приклучна моќ: 7.000 W