-11%
, ,

GORENJE ECT646BCSC

Gorenje

  • Брусен раб на плочата
  • Закосен раб од предната страна
  • 2 нормални + 1 тројна + 1 проширена зона за готвење
  • Контрола на допир (TouchControl)
  • Тајмер
  • Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
  • Одржување на топлина
  • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm

14.690 ден 16.490 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Црна

Закосен раб од предната страна

Контрола на допир (TouchControl)

Тајмер

Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење

Одржување на топлина

FishZone

2 нормални + 1 тројна + 1 проширена зона за готвење
лево напред: Тројна зона за готвење 12/17.5/21 cm, 0.8/1.6 kW,
десно напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
десно назад: Дијаметар 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW

Сигнализација на преостаната топлина

Заштита од деца

Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 64 cm

Мерки за вградување: 56 × 6,2 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 7,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

Приклучна моќ: 7.100 W